Cum să te Asiguri că o Canapea se Potrivește în Spațiul Tău !

Cum să te Asiguri că o Canapea se Potrivește în Spațiul Tău !

Alegerea canapelei perfecte implică mai mult decât găsirea unui stil pe care îl iubești.

Este esențial să te asiguri că se potrivește perfect în spațiul tău. Iată câteva sfaturi pentru a garanta că noua ta canapea se va potrivi perfect în casa ta:

1. Măsoară Spațiul
Începe prin a măsura zona unde plănuiești să pui canapeaua. Notează lungimea, lățimea și înălțimea disponibile, inclusiv ușile și holurile prin care trebuie să treacă.

 

2. Ia în Considerare Dimensiunile Canapelei
Verifică dimensiunile canapelei care te interesează. Compară-le cu măsurătorile spațiului tău pentru a te asigura că se va potrivi confortabil fără a copleși camera.

 

3. Ține Cont de Spațiul pentru Mișcare
Asigură-te că există suficient loc pentru a te mișca în jurul canapelei. Lasă cel puțin 80 cm de spațiu liber în jurul canapelei pentru a menține un flux bun în cameră.

 

4. Gândește-te la Funcționalitate

Consideră cum vei folosi canapeaua. Dacă este pentru relaxare, un șezut mai adânc poate fi ideal.
SOul
Pentru setări mai formale, un stil mai drept ar putea fi mai potrivit.
Canapea 2 locuri - PANORAMA

5. Vizualizează cu Bandă Adezivă
Folosește bandă adezivă pentru zugrăvit pentru a contura dimensiunile canapelei pe podea. Acest lucru te ajută să vizualizezi amprenta canapelei în spațiul tău și să faci ajustări înainte de a cumpăra.

 

6. Verifică Ușile
Măsoară lățimea ușilor, scărilor și orice colțuri strâmte prin care trebuie să treacă canapeaua. Asigură-te că canapeaua poate fi manevrată în spațiul tău fără a se deteriora.

 

7. Ia în Considerare Stilul Tău
Asigură-te că stilul canapelei completează decorul existent. Gândește-te la culoare, material și designul general pentru a te asigura că îmbunătățește estetica camerei tale.

 

8. Gândește pe Termen Lung
Alege o piesă versatilă care se poate adapta la schimbările viitoare din casa ta. Culorile neutre și designurile clasice rezistă adesea testului timpului.

Urmând acești pași, poți selecta cu încredere o canapea care nu numai că se potrivește în spațiul tău, dar îmbunătățește și confortul și stilul casei tale. Spor la cumpărături de canapele!

Intră pe www/infinityforhome.ro/canapele, scrie-ne pe contact@infinityforhome.ro sau sună-ne la 0722158055 și te ajutăm în proiectul noii tale case !

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!