Must Haves in 2024! Măsuțele laterale, piese de mobilier mici cu utilitate mare!

Must Haves in 2024! Măsuțele laterale, piese de mobilier mici cu utilitate mare!
Must Haves in 2024!
Măsuțele laterale, piese de mobilier mici cu utilitate mare!

Dacă te gândești să mobilezi sau să remobilezi, include măsuțele laterale în lista de cumpărături pentru 2024! Doar câteva cuvinte de la arhitecții Infinity for Home în conversațiile cu clienții: utilitate, spațiu, comoditate, versatilitate în design, piese de accent.

Ne-am gândit ca experiența noastră să fie împărtășită cu voi, astfel că am structurat câteva idei și recomandări în amenajarea casei.

De ce am alege măsuțele laterale și care sunt motivele care stau la baza acestui #musthave?
Ce ne pot oferi?

1. Spațiu suplimentar de depozitare
Mesele laterale precum Palazzo, Emma sau Acorn oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru articole precum cărți, reviste, telecomenzi și alte obiecte mici pe care doriți să le păstrați la îndemână.

 


2. Element decorativ
Mesele laterale vin într-o varietate de stiluri, materiale și modele, făcându-le o modalitate excelentă de a adăuga o notă decorativă unei camere. Ele pot completa estetica generală a unui spațiu și pot adăuga interes vizual. Se pot adapta în orice stil sau design măsuțe precum Fluted se pot adapta ușor pe un stil Japandi. Măsuțele Leaf pot decora atât un spațiu cozy, cât și o amenajare „glam”.
Dacă ne dorim accente „glam”, dar soluții mai minimaliste, ne putem orienta și către Tex, Lecco, Kesar sau Mila.

 


3. Suprafață convenabilă:
Mesele laterale oferă o suprafață convenabilă pentru a pune băuturi, gustări sau alte articole în timp ce stai pe o canapea sau pe scaun. Acest lucru elimină nevoia de a te ridica în mod constant.
Poți alege o pată de culoare cu măsuțele Brooklyn sau măsuțe mai simple din lemn sau metalice, al căror design să îmbogățească spațiul, precum Escape,  Lopez sau Stanley.

 

4. Versatilitate:
Măsuțele laterale pot fi folosite în orice încăpere a casei, de la sufragerie până la dormitor. Ele pot servi ca noptieră, suport pentru plante sau loc pentru a expune obiecte decorative.
Dacă ne place modul în care lemnul îndulcește spațiul, putem alege măsuțe precum Acorn. Alte soluții pot fi: EmmaZacatecas pentru un design cu personalitate sau Elwood dacă apreciem un stil mai industrial.

 

5. Funcționale în spații mici:
Mesele laterale sunt o opțiune excelentă pentru spațiile mici în care este posibil să nu fie suficient loc pentru o piesă de mobilier mai mare. Ele pot oferi funcționalitate fără a ocupa prea mult spațiu. Aici măsuțele mai înalte și înguste pot răspunde perfect nevoii de spațiu, precum Fluted sau Wooden.

 

6. Ușor de mutat:
Mesele laterale sunt de obicei ușoare și ușor de mutat, făcându-le o piesă de mobilier versatilă care poate fi folosită în diferite zone ale casei. Există măsuțe cu mâner prevăzut, exact pentru a îndeplini si această funcționalitate. Două exemple cu stiluri diferite, de menționat sunt Leaf și Tray.

 


Spor la cumpărături pentru noua voastră casă!

Pe noi ne regăsiți online sau în B-dul Dimitrie Pompeiu 9-9A, Sector 2, București și vă stăm cu drag la dispoziție cu noi colecții de mobilier, sfaturi și suport în amenajare!


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!