Combinarea corectă a culorilor transformă orice casă în „acasă”

Combinarea corectă a culorilor transformă orice casă în „acasă”
Culorile și psihologia culorilor contribuie la percepția pe care o avem față de un spațiu. Îmbinarea greșită poate influența negativ modul în care ne simțim în propria casă sau în spațiul în care ne desfășurăm activitatea.
Alegerea culorilor este o reflectare a personalității noastre și are un impact vizual și emoțional. Impactul vizual este influențat în mare parte de culoare, iar noi, echipa Infinity for Home, acordăm mare importanță acestui aspect.

Fiecare culoare poate transmite un sentiment, o emoție, o amintire, o stare.

 Roșu
Culoarea roșie este cea mai intensă din punct de vedere emoțional. Această culoare atrage atenția și transmite: putere, romantism, iubire, eleganță, energie și vitalitate.
Galben
Această culoare este considerată optimistă, dar este și cea mai dificil de procesat de ochi și transmite: creativitate, comoditate și distracție.
Verde
Culoarea verde este cea mai  ușor de perceput de către creier și este din ce în ce mai  frecvent folosită în designul interior. Verdele exprimă: natură, relaxare, calmitate. Aceasta este folosită des în zonele de așteptare pentru a păstra răbdarea și pentru a ne relaxa.
Albastru
Această culoare asociată cu cerul și cu oceanul este folosită în special în dormitoare, deoarece transmite liniște, pace și armonie.
Mov
Culoarea mov este asociată cu aristocrația, puterea și rafinamentul. Totodată, aduce un aer misterios în orice încăpere.
Maro
Cu ajutorul acestei culori, se păstrează aerul rustic, vintage, dar și sentimentul de acasă. Culorile pământii sunt cele care ne dau sentimentul de libertate, natură.
Negru
Acesta funcționează ca o culoare primară care este foarte puternică și sofisticată.
 Alb
Albul reprezintă virtuozitate, puritate și emană un aer proaspăt în orice spațiu. Acesta, în orice combinație de culori, este o alegere sigură.
 

REGULA 60-30-10,  CLASICĂ  ÎN DESIGNUL INTERIOR,  AJUTĂ LA STABILIREA UNUI ECHILIBRU ÎN PALETA DE CULORI ALEASA PENTRU ACASĂ

Designul unei case poate fi asociat cu o artă, chiar dacă este un proces destul de greu și obositor. Pentru a simplifica acest proces, folosim o regulă foarte importantă pentru a echilibra armonia într-o încăpere.

60% culoarea predominantă

Acest procent este culoarea generală a camerei: pereți, canapeacovoare de dimensiuni mari.

30% culoarea secundară

Acest procent trebuie să se îmbine cu procentul de 60%, iar pentru a face lucrurile mai interesante, această culoare secundară poate fi diferită: draperii, scaunefotolii.

10% culoarea de accent

De obicei, acest procent este reprezentat de o culoare mai îndrăzneață și arată personalitatea fiecăruia: accesoriipernetablouri.
 

COMBINAȚII DE CULORI ȘI RECOMANDĂRI ALE INFINITY FOR HOME

ROZ ȘI TURCOAZ

Nuanțele de roz se îmbină excelent cu turcoaz și creează o ambianță plăcută.
Rozul și turcoazul sunt culori îndrăznețe care atrag atenția, fiindcă ambele sunt luminoase, versatile și accelerează favorabil impactul vizual.
 
VERDE ȘI BEJ


O combinație sigură care nu dă niciodată greș, verde și bej sunt ideale pentru un interior simplu și modern.

Știai că verdele are cel mai mare număr de nuanțe naturale?


PORTOCALIU, GALBEN ȘI VERDE PAL


Această nuanță de portocaliu închis se asortează cu galben și verde pal. Combinația este una îndrăzneață, dar și sigură, datorită nuanței pal din această paletă compusă de Infinity for Home.

Știai că factorul decisiv major în procesul de achiziție îl reprezintă culoarea? Culoarea creează emoții și trezește amintiri.
Te așteptăm cu proiectul casei tale pentru a ne asigura, împreună, că  acesta va îmbina relaxarea, liniștea, armonia de care este nevoie în fiecare loc pe care îl numim ACASĂ. Contactează echipa Infinity for Home!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!