Cum îți poți personaliza propriul living?

Cum îți poți personaliza propriul living?

Fiind una din camerele de interes din locuința fiecăruia dintre noi, procesul de amenajare pleacă de la dorințele și necesitățile personale. Un prim pas pe care ar trebui să îl faci atunci când decizi să îți transformi livingul este să pregătești un plan: de la spațiul de care dispui, la cromatică, la piesele de mobilier pe care ți le dorești sau chiar ce decorațiuni te-ar încânta să vezi în livingul tău.

Echipa Infinity for Home îți poate oferi consultanță din partea arhitecților specializați, care te vor ajuta să alegi piesele potrivite pentru amenajarea ta, valorificând la maximum spațiul și ținând cont de particularitățile acestuia, dar și de preferințele tale personale.

Livingul ca zonă de relaxare
Când vorbim de relaxare, ne gândim la confort, liniște și timp petrecut cu oameni dragi. Găsirea unui mobilier potrivit este foarte importantă, dar și felul în care așezam și respectăm spațiul dintre piese. Infinity for Home dispune de o gamă largă de canapele cozy, cum ar fi Optima, ce poate fi însoțită de măsuța Aqua, perfecte pentru o dimineața în familie, la cafea, sau o seară de film cu prietenii.


Livingul ca zonă de birou
            În ultima perioadă, integrarea unui birou în living a devenit o necesitate. Pentru a introduce un home office în camera ta, ar fi de preferat să amenajezi biroul aproape de fereastră sau într-un loc în care pătrunde lumina naturală. Fiind foarte atenți la nevoile clienților și la spațiul de care dispun, arhitecții Infinity for Home vă stau la dispoziție pentru a alege masa de birou, scaunul perfect și rafturile de care aveți nevoie în nuanțele potrivite.

Livingul ca zonă de dining
               În casele moderne, spațiul de luat masa este de cele mai multe ori amenajat în zona livingului și împrumută stilul și cromatica acesteia. Mobilierul de dining se amplasează în zona cea mai accesibilă și, de obicei, are ca element central masa de dining. Cu toate acestea, nici această zonă nu trebuie să aibă un rol exclusiv. Cu mesele extensibile de dining pe care le găsești la Infinity for Home, acest spațiu poate avea și rol de zonă de recreere.

Amenajarea unui spațiu de living mic
            Atunci când ne dorim să transformăm un spațiu mic, pornim de la culori, deschise, care să creeze senzația de spațiu și luminozitate. O simplă oglindă poate da mai multa adâncime si senzația unui spațiu foarte generos. care să îți transforme spațiul într-unul de poveste, oglinda Hub este perfectă pentru dorințele tale. 
 
Amenajarea unei camere de living mare și spațios
            Beneficiul unui living spațios este că poți jongla cu nuanțele pieselor de mobilier. Fie că visezi la o încăpere minimalistă sau ceva mai colorată, diversitatea produselor Infinity for Home te poate sprijini în a alege look-ul perfect pentru casa ta.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!