Cum să îți redecorezi casa în 2023

Cum să îți redecorezi casa în 2023
Pandemia ne-a ambiționat constant să facem schimbări în locuințele noastre. De aceea, am fost nevoiți să ne amenajăm propriul birou acasă, propria terasă unde bem o cafea cu prietenii sau chiar un cinema în dormitor. În 2023, atenția este îndreptată spre a crea o atmosferă din ce în ce mai prietenoasă și confortabilă, venind cu câteva propuneri de mobilier. 

Mobilierul în stil minimalist

Minimalismul este mai mult o filozofie decât un stil specific de amenajare. Urmează ideea conform căreia „less is more”, iar utilul se îmbină cu plăcutul. Asemenea designului modern, designul interior minimalist cuprinde linii curate, culori neutre, iluminat natural și mobilier funcțional. Pe Infinity for Home poți găsi o varietate de piese de mobilier și decorațiuni, precum măsuța de cafea Bolzano, care aduce în prim-plan textura rafinată de marmură, sau canapeaua Optima, disponibilă în mai multe culori și texturi.

  


Mobilierul multifuncțional
La fel ca mobilierul minimalist, mobilierul multifuncțional este important pentru că poate fi adaptat nevoilor fiecăruia din noi și se combină ușor cu alte elemente de decor. Masa Iacopo și consola Easy sunt câteva exemple de mobilier multifuncțional pe care echipa Infinity for Home ți le pune la dispoziție.


Mobilierul retro
Stilul modern și stilul clasic merg mână în mână în 2023. Deși stilul retro este folosit încă din anii 50, designerii interiori îl preferă și în prezent, pentru că poate decora orice tip de locuință. Pe Infinity for Home găsești tot felul de combinații pentru viitoarea ta casă cu aspect retro. De la fotoliul Nero, ce conferă o tentă luxury, la masa Belsoma și chiar canapeaua Camel, unde poți retrăi vremea anilor 1950-1980.


 
Mobilierul din lemn
Mobilierul din lemn a inspirat întotdeauna eleganță și putere, lemnul fiind cel mai calitativ material pentru confecționarea pieselor de mobilă. Sunt realizate piese de toate tipurile și formele, grație caracteristicilor de durabilitate și estetică ale lemnului: paturi, mese, scaune, dulapuri, rafturi, biblioteci, dressinguri și multe altele. Echipa Infinity for Home îți prezintă oferta deosebită de produse din lemn, precum noptiera Emmascaunul de bar Tesa și consola extensibilă First.



Așadar, indiferent de stilul pe care îl preferi pentru locuința ta, Infinity for Home îți stă la dispoziție cu o selecție variată de produse, menite să îndeplinească orice cerință de stil și funcționalitate pe care o dorești pentru căminul tău. Mai mult, nu uita că poți apela oricând la ajutorul consultanților noștri, care te vor ajuta să alegi cele mai bune soluții, în acord cu dorințele și preferințele tale.
Ne poți vizita în showroom, pe strada Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, clădirea 2, parter sau pe site.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!