Canapeaua, cea mai căutată piesă de mobilier pentru #acasă!

Canapeaua, cea mai căutată piesă de mobilier pentru #acasă!
CANAPEAUA, CEA MAI CĂUTATĂ PIESĂ DE MOBILIER PENTRU #ACASĂ!
Ce să iei în considerare în 2024, când pleci în căutarea canapelei perfecte pentru tine!

1.Materiale durabile
Consideră că investiția într-o canapea este o investiție de minim 5 ani. Astfel, trebuie să întreabăm despre canapelele realizate din materiale durabile în timp. Structurile din lemn și metalice răspund cel mai bine acestor cerințe.
Nu doar interiorul contează, ci și exteriorul!
Tapițeriile cu rezistență foarte crescută la uzură nu mai sunt în 2024 greu de găsit. Există deja în piață multe modele care pot fi produse cu astfel de materiale, foarte rezistente. Întreținerea în timp a acestor materiale este mai ușoara și mai durabilă.

Către ce tip de canapea să te orientezi? Iată câteva tips & tricks:
2. Canapele modulare
Canapelele modulare vor continua să fie o tendință populară în 2024, deoarece oferă versatilitate și capacitatea de a personaliza aspectul pentru a se potrivi oricărui spațiu. Adaugi ce module dorești, le personalizezi #așacumțisepotrivește și astfel vei avea canapeaua ideală pentru spațiul tău.


3. Canapele multifuncționale
Odată cu creșterea spațiilor de locuit mai mici, canapelele multifuncționale vor rămâne cele mai populare în 2024. Aceste canapele se pot transforma în paturi, șezlonguri și au depozitare încorporată.
  
4. Canapele curbate
Canapelele curbate revin în 2024, cu o mai mare versatilitate a modelelor și confortului, adăugând o notă de eleganță și rafinament spațiilor de locuit. Aceste canapele sunt perfecte pentru a crea o zonă de relaxare confortabilă și intimă. Nu-ți fie teamă! Există modele extrem de confortabile! Dacă spațiul permite, te vei bucura de eleganță în fiecare zi!
  


Poți găsi ușor și mix-ul între funcțiune, modularitate și linii curbate.
   
Vrem mai mult #stil? Atunci încearcă și:

5. Culori și modele îndrăznețe
În 2024, putem găsi canapele în combinații de culori și forme îndrăznețe, cum ar fi, accentele cu imprimeuri geometrice și modele florale sau tapițerii cu jocuri de culoare. Aceste detalii vor adăuga un strop de personalitate casei tale.
  
6. Stiluri vintage și retro:
Canapelele vintage și de inspirație retro continuă să fie o tendință de top în 2024. Aceste piese adaugă o notă de nostalgie și caracter oricărei încăperi. Dacă nu ești încă hotărât către ce stil te îndrepți, merită căutarea. Vei găsi modele versatile, care se pot integra ușor în orice spațiu!

  

Nu uita, exact așa cum ți se potrivește este rar pe stoc. Ia-ți  5-8 săptămâni pentru a comanda, înainte să te muți în noua casă, sau chiar înainte să vrei schimbarea! Cam atât durează, în medie, un proces de producție și livrare!

Pe noi ne regăsești online sau în B-dul Dimitrie Pompeiu 9-9A, Iride Business Park, clădirea 2, parter, București și îți stăm cu drag la dispoziție cu sfaturi și suport în alegerea canapelei tale!


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!