Operațiunea „Redecorarea casei” începe la Infinity for Home

Operațiunea „Redecorarea casei” începe la Infinity for Home
Designul interior al casei se rezumă la crearea unui univers armonizat, care să sublinieze esența noastră ca persoană, să ne delecteze simțurile, dar în același timp să vizeze parametri optimi ai functionalității. Tocmai de aceea, Infinity for Home vă pune la dispoziție soluții personalizate și variate de mobilier și decorațiuni, menite să răspundă nevoilor fiecărei tipologii de personalitate.
Scenariul unei amenajări de interior destinate locuirii poate căpăta diverse valențe, însă este esențial să mizăm pe utilitate, stilul de design preferat și cozyness.
Din experiența sa în colaborarea cu arhitecții și în mobilarea caselor, Alexandra Maican, specialistul Infinity for Home oferă guidelines esențiale de urmat pentru reamenajarea casei tale.

Alege un obiect de mobilier statement și creează un spațiu creativ și coerent în jurul acestuia. Atenție însă la detalii și funcționalități.
„Pentru a arăta bine, trebuie să fim conștienți de spațiul pe care îl avem și să trasăm coerent necesitățile noastre. Să spunem că ne dorim o canapea trendy, tapițată, cu forme curbate, dar care să acomodeze și 3-4 persoane. Ne place Canapeaua Desire din gama Infinity for Home! Atunci măsurăm spațiul disponibil canapelei în lungime, lățime, adâncime și astfel aflăm dimensiunile maxime ale canapelei pe care o putem acomoda. Putem realiza că nu reușim să acomodăm mai mult de 3 persoane și atunci putem alege un fotoliu side simplu precum Lisabona, sau ceva mai provocator, precum Foki.

Dacă spațiul nu permite, un taburet Sculpture sau Ejby pot fi soluția perfectă. De ce? Pentru că un taburet poate să aibă diferite funcțiuni: locul în plus de care ai nevoie, accesoriul pentru relaxare sau măsuța auxiliară din camera”, spune specialistul Infinity for Home.

Alege culori îndrăznețe pentru a adăuga puțin modernism în casa ta!
„Anul acesta culorile sunt în trend! Alege culori îndrăznețe pentru a adăuga puțin modernism în casa ta! Dacă vei căuta soluții simple de redecorare și nu îți permiți sau nu ai timp să decorezi pereții, alege să utilizezi tapițerii statement care să aibă impact și să confere noua personalitate și atmosfera de care ai nevoie. Foarte important este să putem personaliza culoarea și materialul tapițeriei, ca să se poată îngloba coerent în conceptul general, iar la Infinity for Home soluțiile sunt infinite.
Iar dacă produsul care ne place are personalitate, și prin design și culoare este foarte prezent, nu ar trebui să uităm ca restul pieselor de mobilier conturate să fie cu linii simple și un design minimalist”, încheie Alexandra Maican.
Descoperă soluția potrivită căminului tău, în showroom-ul Infnity for Home, din strada Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, clădirea 2, parter, sau vizitează site-ul infinityforhome.ro.
Articol disponibil și pe:  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!